660 cl ve 370 cl cam kavanozda gönderilir.
Zeytinyağlı İncir Kürü
İbn-i Sina'nın mucizevi kürü, sızma zeytinyağı ve doğal kuru incir karışımının 3-4 gün bekletilmesiyle elde edilir.
Sabahları aç karna 1 yemek kaşığı olacak şekilde, hem zeytinyağı hem incirin beraber, incir çekirdeklerinin de çiğnenerek tüketilmesi tavsiye edilir.
Serin ve güneş görmeyen bir yerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir.
Tarif için tıklayınız.
https://www.youtube.com/watch?v=fp-ncMFAWas&t=18s
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.