Yüksek oranda C vitamini ve iyot içeren bir bitki olan kaya koruğu Akdeniz ve Ege çevresindeki kayalıkların denize bakan yamaçlarında dört mevsim yetişir.
720 cc kavanozda Net: 720 g olarak gönderim yapılmaktadır.
Ağzı kapalı halde serin bir yerde son kullanım tarihine kadar dayanır.
Ağzı açıldıktan sonra kendi suyunda buzdolabında saklamanız ve 1 hafta içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir.
PRATİK BİR TARİF
Dilediğiniz miktarda kaya koruğunu kavanozdan çıkararak sudan geçirin. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve ezdiğiniz sarımsak karışımından oluşan sosu ilave edin. Kaya koruğumuz yemeye hazır:)
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.